GALLO IRON tuin kraan GROEN

Beste koper!

We zijn blij dat we GALLO IRON hebben gekozen! We willen u graag helpen met enkele nuttige tips, zodat u lang van de voordelen van het product kunt genieten. Het wordt aanbevolen om het product in bedrijf te stellen door een installatie technicus.

Productnaam: GALLO IRON buitenkraan

Dit product is bedoeld voor: water voor irrigatie van de tuin

Eigenschappen van het product: 10x10x75cm, 3mm staal; met snelkoppelstuk koperen mondstuk, gewicht 9 kg,

Producer's Declaration of Performance

Verzinkte buis: EN 10255 (DIN 2440/2444)

Gegalvaniseerde en koperen vormen: EN 10 255

Nozzle: REMER ½ "met snelkoppeling,

Ons product voldoet aan de specificaties en praktische ervaring van de sanitaire installatie. We garanderen dat ons product betrouwbaar zal blijven gedurende een lange periode en correct zal worden gebruikt.

installatie instructies

Tijdens de installatie mogen er geen vreemde voorwerpen in de buis komen. Het stabiliseert de buis door het beton op de bodem van de kolom op 5-10 cm te ondersteunen.

Garantieperiode: 24 maanden

Fabrikant: Erberling Miklós

2017 Pócsmegyer, Muskotály u. 8

(www.gallozapfstelle.eu) Telefoon: +3630 297 5842)

De fabrikant verklaart dat de prestaties van de producten die op de markt worden gebracht in overeenstemming zijn met de verklaring.

Winterklaar

Maak de tuinslangklep van de 17-inch sleutel leeg, verwijder deze en controleer de staat van de rubberen afdichting. Als u het irrigatiesysteem van de compressor wilt legen, verwijdert u tijdelijk de interne klep. een tussenoplossing tegen vallen wanneer u de afdichtingsring draait om een ​​andere te verkrijgen

149,00 €